logo
HU EN

Program


Amerikából jöttem - családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a MAO-val

Amerikából jöttem - családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a MAO-val

Amerikából jöttem, mesterségem címere: ZenekritikuS

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 11:00


Sok nevetés, humor, lehetetlen improvizációs helyzetek, virtuóz megoldások és sok jó zene: hazánk legnépszerűbb jazz-zenekara, a Modern Art Orchestra és az improvizáció egyik legtapasztaltabb színházi képviselője, Kálloy Molnár Péter közös szórakoztató családi műsort mutatnak be a BMC-ben. Az Amerikából jöttem a színház és humor erejével hozza közelebb a jazz műfaját a jövő zenehallgató közönségéhez. Emellett természetesen még az sem kizárt, hogy a gyerekeket elkísérő szülők is jól szórakoznak majd... Kálloy Molnár Péter alkalomról alkalomra újabb és újabb szerepbe bújik, amely a show business egy-egy igazán jellemző karaktere lesz. A játékos történések mind a nagyzenekarral, mind a közönséggel kölcsönhatásban alakulnak majd. A műsor második felében a zenekar az aktuális témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja az előadást.

Közreműködik:
  • Modern Art Orchestra
  • Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
  • Kálloy Molnár Péter

Ajánlatunk


Dés András azon kevés ütőhangszeresek közé tartozik, akik nemcsak különféle zenekarok tagjaként szívták magukba zenei stílusok egész arzenálját, hanem saját együttest, sőt együtteseket is alapítottak.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!