logo
HU EN

Program


Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2017 – Neue Vocalsolisten

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2017 – Neue Vocalsolisten

Az 1984-ben alakult hét szólistából álló újzenére és zenei színházra specializálódott énekegyüttes neve fogalommá vált az elmúlt években. Budapesti előadásuk programját az együttes korábbi repertoárjaiból válogattuk össze.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 14. szombat, 19:00

Szerepel rajta részlet Karlheinz Stockhausen Licht ciklusának Mittwoch darabjából, Stockhausen egykori tanítványának, a magyarországon kevéssé ismert Claude Vivier-nek egy hosszabb ciklusa, két darab az együttes Mediterranean Voices című programjából a franciaországban élő Libanoni zeneszerző Zad Moultaka illetve a kanadában élő magyar szerző Biró Dániel Péter művei, valamint a Stuttgartban élő spanyol születésű szerző Manuel Hidalgo egy műve, mely az együttes Alles Theater című lemezén jelent meg.

Műsor:

Biró Dániel Péter: Al Ken Kara
Zad Moultaka: Humus
Manuel Hidalgo: Cuatro Citas de Juan Goytisolo
Karlheinz Stockhausen: Menschen hört
Claude Vivier: Love Songs

Közreműködik: Neue Vocalcolisten

Ajánlatunk


Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!