logo
HU EN

Program


Baló István Project

Baló István Project

Kováts Gergő - fúvós hangszerek; Ajtai Péter - nagybőgő; Baló István - dob

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 3. kedd, 21:00

„Mint ahogy folyó halad a medrében, úgy szeretnénk zenélni, és alkalmanként újra és újra megfesteni zenében megfogalmazott képeinket. Az előadni kívánt darabokhoz igyekszünk kiválasztani azokat az eszközöket, színeket, zenei megoldásokat, melyek a leghívebben tükrözik az adott darab mögött meghúzódó érzést, gondolatot, megtartva ugyanakkor a lehetőséget arra, hogy azok mégis mindig egy kicsit másképpen, de mégis mindig hasonlóan szólaljanak meg. 

Baló István

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

A triptichon ötlete 2022-ben született az európai jazz legfontosabb találkozási pontján, a brémai Jazzahead! fesztiválon. Hosszú érlelődés után most először lép közönség elé a formáció: az Opus Jazz Clubban teljesen új repertoárt bontakoztatnak ki, amellyel lemezfelvételre is készülnek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!