logo
HU EN

Program


Balázs Elemér - Bolla Gábor Quartet

Balázs Elemér - Bolla Gábor Quartet

Gábor ezúttal igazi „all star” hazai kvartettjével érkezik az Opusba!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 25. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Bolla Gábor - szaxofon
    Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
    Orbán György - nagybőgő
    Balázs Elemér - dob

Az 1988-as születésű Bolla Gábor tízévesen kezdett el klarinétozni, majd szaxofonozni. 2004-ben, 16 évesen elnyerte az osztrák Hans Koller díjat az Év Tehetsége kategóriában, melyet további díjak sora követett. Olyanok oldalán lépett fel, mint Kirk Lightsey, Johnny Griffin, Jimmy Wormworth, Jojo Mayer, Stephane Belmondo, Jim Rotondi, Don Menza, a Vienna Art Orchestra, vagy a Modern Art Orchestra. Find Your Way címmel 2012-ben jelent meg debütáló albuma az ACT Musicnál. A jelenleg Dániában élő szaxofonos aktívan vesz részt az európai, azon belül elsősorban a skandináv jazz körforgásában, saját formációi mellett igen sok projekt résztvevője.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!