logo
HU EN

Program


FAZIOLI Estek: Jean-Marie Machado (F)

FAZIOLI Estek: Jean-Marie Machado (F)

Jean-Marie Machado olasz-spanyol anya és portugál apa gyermekeként Marokkóban született. Klasszikus zongorát már Franciaországban tanult, majd felfedezte magának az improvizáció szépségét, s vele együtt a jazz világát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 21:00

A rá kezdettől fogva oly jellemző kulturális sokszínűség immár közel harminc esztendeje tartó munkásságában mindvégig tetten érhető, legyen szó nagyzenekari produkciókról, vagy a legtömörebb jazz-formációról, a trióról, Dave Liebmannel, Andy Shepparddel és másokkal készült közös munkáiról, vagy éppen szólóprojektekről. 

Triójával 2015 márciusában már megfordult az Opus Jazz Club színpadán, a Festival de la Francophonie egyik nagy sikerű koncertjét adva. Ezúttal az Opus új zongora-sorozatának szeptemberi koncertjén sokszínű szólóprogramjával lép színpadra. Így például olyan „vértestvérei” előtt tiszteleg, mint Amália Rodrigues és Billie Holiday, elegánsan elegyítve a fado és a blues hangzásvilágát a jazzével. Emellett klasszikus jazz témák rögtönzött variációit és saját – különféle formációkra komponált – repertoárjának legszebb darabjait is bőséggel hallhatjuk, teljesen újfajta interpretálásban.

Közreműködik:

Jean-Marie Machado - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.

Ajánlatunk


Kinczel Dániel triója a zongorista-zeneszerző alkotásainak világába kalauzolja a hallgatót, amelyek a cool jazz és az impresszionista zene szerelemgyerekeként születtek, de vonásaikban bluest is örököltek.

A zenei „törékeny szépség” nemcsak a felhangzó zeneművek koncepciójában és zenei anyagában nyilvánul meg, de több komponistánál az élőben előadott muzsika és a rögzített zenei anyag, valamint a tradicionális hangszerek keltette akusztikus hangzás és az elektronikus zenei effektusok közötti finom egyensúlyra való törekvésben is.

A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, a Fonogram-díjas Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok hallhatók, amelyek szövegét a zenekar tagjai mellett Szepesi Mátyás és Závada Péter írták.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!