logo

Program


Gereben Zita Quintet

Gereben Zita Quintet

Gereben Zita, a fiatal hazai vokalista generáció egyik kiemelkedő képviselője 2008-ban alapította zenekarát, mellyel eddig két sikeres albumot jelentettek meg.

 több

A Ready for the Sun című, tisztán jazzt tartalmazó első lemez után a 2012 őszén megjelent Our Places már bátran nyúlt más műfajok eszköztárához is: a R’n’B, a blues, a pop, a rock és természetesen a jazz stílusjegyeit finom érzékkel ötvöző album populárisabb hangvétele révén jócskán megnövelte az énekesnő és zenekara rajongótáborát. Mindkét lemezükön saját szerzemények találhatók. Az énekesnő ezeken a lemezeken szerzőként is bemutatkozott. A zenekar jelenleg a harmadik lemezén dolgozik, melynek különlegessége, hogy a csapat történetében először minden dal magyar nyelven íródik. Az Opus Jazz Clubban ezekből a dalokból is hallhat majd ízelítőt a közönség. A Gereben Zita Quintet rendszeres fellépője a hazai kluboknak és fesztiváloknak, az Opus Jazz Clubban utoljára márciusban jártak.

Közreműködik:

Gereben Zita - ének
Bécsy Bence - gitár
Horváth „Tojás” Gábor - zongora
Bata István - basszusgitár
Gálfi Attila - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894