logo
HU EN

Program


Geröly Virtual Trio: A ronggyá tépett idő

Geröly Virtual Trio: A ronggyá tépett idő

„Hét éve a pesti éjszakában összeterelt bennünket a sors. Egy izgalmas, spontán beszélgetés közben kiderült, hogy egy húron pendülünk. Ez alapvetően a szabadzene iránti elkötelezettségünkben nyilvánult meg. Tudatában vagyunk kulturális örökségünknek, de el is tudunk távolodni tőle, hogy kilépjünk az ismeretlenbe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 5. kedd, 20:00

Lemezünk anyagát a hajdani legendás AIR Trió (Henry Threadgill - Fred Hopkins - Steve McCall) 1979-es Air Lore című LP-je inspirálta. Ajánlom szíves figyelmükbe ezt a lemezt. Ennek ismeretében lehet beazonosítani a munkánkban benne rejlő, (virtuális) mély emóciókat, értékeket. A ‘ronggyá tépett idő’ kifejezés pedig Pernye András könyvéből való. Ez nem más, mint a ragtime.”
Geröly Tamás Sándor

A trió tagjai különböző generációk képviselői, ami biztosítja, hogy a csapat zenéje és szellemisége mindig „free” maradhasson, s azt soha ne köthesse gúzsba bármiféle tradicióhoz való félreértelmezett hűség. „Hagyományosan radikális. Radikálisan hagyományos” – olvashatjuk a trió önmeghatározását A ronggyát tépett idő címmel a Hunnia Recordsnál most megjelent lemezükön.

Közreműködik:

Kováts Gergő - szaxofon
Ajtai Péter - nagybőgő
Geröly Tamás Sándor - dob, ütőhengszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubbaváltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!