logo
HU EN

Program


Harcsa Veronika - Gyémánt Bálint

Harcsa Veronika - Gyémánt Bálint

Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén voltak osztálytársak. Egyikük Brüsszelben, másikuk Oslóban tanult tovább, mégis egymás legfontosabb zenésztársai lettek. Együttműködésükhöz eddig hat lemez, valamint számtalan külföldi és hazai koncert kötődik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 10. szombat, 21:00

A Harcsa Veronika - Gyémánt Bálint duót, melynek első lemeze a Nyugat-Európában is nagy sikert aratott Lifelover volt, 2015-ben a Németországban rendezett Jazzahead! European Jazz Meeting showcase-ére is beválogatták, s azóta rendszeresen turnéznak Európa-szerte. Tavaly decemberben mutatták be új, Tell Her című albumuk anyagát a Zeneakadémián rendezett koncertjükön. A német Traumton kiadó gondozásában idén megjelent lemez zenéjét Harcsa Veronika zenei ötletei és szövegei nyomán közösen dolgozták ki, majd a végső hangzás megalkotásában a New York-i születésű producer, Jeremy Friedman volt kreatív munkatársuk. A dalok rendkívül személyes ihletettségűek, egyaránt hordozva magukban mélységet, felszabadultságot és humort. A koncertre ellátogató néző a kortárs jazz és az improvizatív popzene egyedi találkozásának lehet fültanúja.

Közreműködik:

Harcsa Veronika - ének
Gyémánt Bálint - gitár

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!