logo

Program


j(A)zz!-Gina Schwarz Unit featuring Diego Pinera: ‘Woodclock’ (A/URY)

j(A)zz!-Gina Schwarz Unit featuring Diego Pinera: ‘Woodclock’ (A/URY)

A 2009-es, merész hangvételű Airbass megjelenése óta Gina Schwarz jelentős hírnevet szerzett nagybőgősként, és határokat nem ismerve, kitűnő egyensúlyérzékkel járja zenei felfedezőútját.  több

A Gina Schwarz Unit számára írt szerzeményeiben tükröződő életöröm magával ragadja a hallgatót. A 2017-ben Echo-díjjal elismert dél-amerikai dobos, Diego Pinera markáns kézjegyét is megtalálhatjuk az együttes muzsikáján. Schwarz régi zenésztársai, Heimo Trixner gitáros, Fabian Rucker fúvós és Philipp Nykrin billentyűs nyitott, de intenzív összjátéka a kreatív ritmusszekció méltó párja. Az általuk alkotott kvintett Gina Schwarz kompozícióit nagy szenvedéllyel és az egymás iránti legteljesebb figyelemmel adja elő.

Közreműködik:

Fabian Rucker - saxophone, bass clarinet
Philipp Nykrin - piano, keyboards
Heimo Trixner - guitar
Gina Schwarz - bass, composition
Diego Pinera - drums

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894