logo
HU EN

Program


j(A)zz! - Marina and the Kats (A)

j(A)zz! - Marina and the Kats (A)

Izgalmas groove-ok, varázslatos dallamok, vad gitárjáték, seprűzés a dobokon – és Marina csábító hangja, ahogy fölényes könnyedséggel elkezd énekelni. Ez az a pillanat, amikor az emberek elkezdenek dobolni ujjaikkal, a szemek hirtelen felcsillannak, s egyszerre mindenki a parkettre vágyik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 13. kedd, 21:00

A Marina & The Kats trió már együtt játszott egy ideje, amikor Graz Kombüse nevű kedvelt szórakozóhelyén, egy kellemes összejövetelnek induló este során valami gyökeresen megváltoztatta kreatív zenei attitűdjüket. A DJ régi Louis Prima, Gene Krupa, Benny Goodman és Anita O'Day kislemezeket rakott fel egymás után, s egyszerre mintha hályog hullt volna le az amúgy már régen profi zenészek szemeiről: a jazz táncolni való zene, sőt igazából ez AZ a zene, amire táncolni kell!

Nosza, nem is kellett más, mint hogy megcseréljék eddig zenei posztjaikat, s máris megvalósult a lehetőség, hogy teljesen új módon fejezzék ki magukat!  Immár Marina seprűzik, míg a korábbi dobos Jörg Haberl az akusztikus basszust pengeti. Néhány csaknem elfeledett klasszikustól eltekintve a program főleg saját szerzeményeikből áll, melyek varázslatosan idézik fel a régi idők hangulatát. Mindehhez pedig néhány feldolgozás társul: olyan daloké, amelyek szinte vártak arra, hogy végre swinges köntösben bújhassanak elő. Egyszóval játsszanak bármit is, egy biztos: a trió szívét-lelkét beleadja a muzsikába.

A Marina & The Kats zenéjével egy elbűvölő, Technicolor színekkel megfestett nosztalgikus világba teszünk kirándulást. Az út néha halkan siklik, mint egy óriáskerék, néha pedig egy hullámvasút pokoli sebességével száguldva akasztja el a lélegzetünket.

Közreműködik:

Marina Zettl - ének, snare
Thomas Mauerhofer - akusztikus gitár, ének
Jörg Haberl - akusztikus basszus, ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.

Ajánlatunk


Kamarazenei artpop, így lehetne tömören jellemezni a komoly jazzmúlttal rendelkező Mozes & Kaltenecker formáció sajátos műfaját.

Műsor: Wolfgang Amadeus Mozart: C-dúr vonósnégyes „Dissonanzen”, K. 465 Igor Stravinsky: Három vonósnégyes-darab Bartók Béla: 3. vonósnégyes

Miquèu Montanaro zeneszerző, furulya- és harmonikaművész sajátos útja Provance-ból indul, hogy a mediterrán térségen keresztül eljusson a világ legtávolabbi zenéihez, integrálva azok különböző elemeit saját darabjaiba.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!