logo
HU EN

Program


Jazzy Live: Boggie

Jazzy Live: Boggie

Csemer Boglárka a fiatal énekes-generáció egyik legtehetségesebb és legüdébb jelensége, aki dalszerzőként sajátos jazzes-sanzonos-popos világot hozott létre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 5. csütörtök, 21:00

Közreműködik:

Csemer Boglárka - ének
Reviczky Balázs - zongora
Simkó Várnagy Mihály - cselló
Szabó Tamás - dob

Csemer Boglárka ‘Boggie’ 2013 áprilisában jelentkezett első önálló lemezével, ám igazán 2014 januárjában lett nevétől hangos nem csupán a hazai, de a világsajtó is, amikor Parfüm című dalát több mint 30 millió ember látta világszerte. A fiatal énekesnő első szólóalbuma pillanatok alatt került fel a Billboard lista 3. helyére a jazz, és 17. helyére a világzene kategóriában. A világ legismertebb hírportáljai és televíziós csatornái készítettek interjúkat vele. 2014 októberében a Tom Tom Records gondozásában napvilágot látott Boggie második albuma All Is One Is All címmel, melyet a hazai Fonogram díjátadón 2015 Legjobb pop albumaként díjaztak.

Csemer Boglárka a fiatal énekes-generáció egyik legtehetségesebb és legüdébb jelensége, aki dalszerzőként sajátos jazzes-sanzonos-popos világot hozott létre. Sokáig élt Franciaországban, minden bizonnyal innen ered a sanzon műfaja iránti vonzódása is, francia nyelvű dalainak szövegeit is ő írja. Kedves, könnyed, barátságos, ám mégsem felszínes dalai könnyedén ragadják magukkal hallgatóit, s az énekesnő a maga kisugárzásával, bájával, csengő hangjával egy érzelmekkel és gondolatokkal teli univerzumba kalauzolja őket.

Boggie koncertezett már Párizsban, a Jazz Sur Seine fesztiválon, Hollandiában, Frankfurtban, Münchenben és New Yorkban, s túl van első sikeres európai klubturnéján is. Wars for nothing című dalával megnyerte az Eurovízió magyarországi előválogatóját, a Dal 2015 című műsort, így 2015 májusában ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon. Idén harmadjára kapott koncertmeghívást az Egyesült Államokba.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.

 

Ajánlatunk


A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Kamarazenei artpop, így lehetne tömören jellemezni a komoly jazzmúlttal rendelkező Mozes & Kaltenecker formáció sajátos műfaját.

Az időről időre változó felállással visszatérő kollektíva hamarosan új albummal jelentkezik, ebből adnak most zenei ízelítőt az Opus Jazz Club közönségének.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!