logo
HU EN

Program


Jazzy Live | Dés András Trió

Jazzy Live | Dés András Trió

„Különbözik mindattól, amit valaha is hallottunk” Robert Ratajczak, LongPlay (PL)




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 21. csütörtök, 20:00

A Dés András Trió zenéje nem törődik műfaji határokkal, miközben sikerrel kerüli el a műfajok keresztezéséből gyakorta származó genetikai hibákat; folyamatosan keresi az újat, de az ismerős zenei elemek használata révén jóleső akusztikai otthonosságot teremt a hallgató számára; és árad belőle a lelkesedés, még a legkomolyabb pillanatokban is azt üzenve, hogy nincs csodálatosabb dolog a zenénél. Ami Dés András esetében viszonylag egyszerű áttéttel lefordítható arra, hogy nincs csodálatosabb dolog az életnél. A nehézségek ellenére, vagy éppen azokkal együtt. A lemez hallgatója számára mindez egyszerűen annyit tesz, hogy ezt a zenét egyszerűen jó hallgatni.

„Ez az album a dallamoság és a virtuozitás kihívásaival egyaránt szembe mer nézni. Dés András kreativitása lenyűgöző...” írta Michele Manzotti (Il Popolo del Blues) a trió The Worst Singer in the World című bemutatkozó albumáról, mely tavaly jelent meg a BMC Records gondozásában. Vagy ahogyan a HVG kritikusa fogalmazott: „... végig különleges nyelvet beszélő, emlékezetes atmoszférát teremtő album”.

Közreműködik:

Dés András - ütőhangszerek
Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
ifj. Tóth István - gitár

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!