logo
HU EN

Program


Jazzy Live-„I ? Karácsony” Iván Szandrával és Jász Andrissal

Jazzy Live-„I ? Karácsony” Iván Szandrával és Jász Andrissal

A nagysikerű „I ❤️ Budapest – Budapestről szeretettel” nosztalgia koncertshow után a két fiatal művész újabb küldetést vállalt, hogy a karácsonyi várakozó időszakban is hirdesse az ünnep igazi üzenetét, a Szeretetet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 3. szombat, 21:00

Ehhez a legszebb és leghangulatosabb amerikai filmekből jól ismert karácsonyi dalokat választották ki és gyűjtötték össze egy lemezen. A világ egy órára megáll, a rohanó város és az utcák ünnepi fénye mozdulatlan marad és megtelik a szívünk békével és szeretettel.

Közreműködik:

Iván Szandra - zongora, ének
Jász Andris - szaxofon
Bakai Ági - vokál
Eőry Atti - vokál

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!