logo
HU EN

Program


Jazzy Live-JaMese

Jazzy Live-JaMese

Napjaink egyik legizgalmasabb etno-jazz zenekara, a 2012-ben alakult JaMese több ízben is megfordult már az Opus színpadán, legutoljára 2014 szeptemberében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 19. szerda, 21:00

Közreműködők:

Molnár Emese - ének
Udvarhelyi Gábor - gitár
Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár
Badics Márk - dob

Vendég: Lábas Viki - ének

Emese első gyermekének születése ezután kis szünetet hozott a zenekar életében, de 2016 eleje óta újult erővel dolgoznak és koncerteznek. 

Elsőként februárban egy közösségi asszociációs játékot hirdettek “JaMese Dixit Impro” néven, melynek során a népszerű Dixit játék kártyáira improvizált dallamokat Emese a közönség által kitalált szövegekkel énekelte el. Csodaszép dalok születtek ebből a sajátos nyelvi és dallamvilágból. Ezek közül az egyik Egyed Emese költőnő A meséről című versének zenei szövete lett, s a dal első díjat nyert a Magyar Napló által meghirdetett “Hanghordozók és énekmondók” versenyen, amelyen többek közt Csík János és Harcsa Veronika döntött a helyezésekről.

A JaMese Szabadon címmel indított nyári kertkoncert-sorozatán a jazz- és világzenei körökben egyre ismertebb négytagú formáció négy helyen játszott a csillagos ég alatt: Nagymaroson, Kapolcson, Őriszentpéteren és Budapesten az Építészpincében. A koncerteken egy videóblog sorozatot is útjára indítottak, amelynek keretében többet is meg lehet tudni a zenekarról és a dalokról.

A nyári kertkoncert sorozat után a JaMese az Opus Jazz Club színpadán a 2013-as Csak a Napba című bemutatkozó albumuk dalai mellett már új szerzeményeket is játszik. Néhány dalban az aranytorkú Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője is csatlakozik a zenekarhoz. A két énekesnőtől közös népdalozás és halandzsázás is várható...

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 

 

Ajánlatunk


Norvégia egyik legelismertebb népzenésze, Susanne Lundeng zenei múltja Észak-Norvégia népzenéjében gyökerezik, amelyből hegedűsként, zeneszerzőként, énekesként és zenei szabadgondolkodóként alakított ki nemzetközi figyelemre is számot tartó hangzásvilágot.

A triptichon ötlete 2022-ben született az európai jazz legfontosabb találkozási pontján, a brémai Jazzahead! fesztiválon. Hosszú érlelődés után most először lép közönség elé a formáció: az Opus Jazz Clubban teljesen új repertoárt bontakoztatnak ki, amellyel lemezfelvételre is készülnek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!