logo
HU EN

Program


Jazzy Live-Mózes Tamara - Nagy János duó

Jazzy Live-Mózes Tamara - Nagy János duó

Nagy János, Erkel-díjas zeneszerző és jazz-zongorista duóban játszik Mózes Tamara zongorista-énekesnővel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 24. csütörtök, 21:00

A különleges együttműködés három éve indult, azóta már számos hazai és külföldi helyszínen felléptek, többek között a Bartók Rádió Márványtermében, a World Expo színpadán Milánóban, a Művészetek Palotájában, valamint rendszeresen adnak közös koncerteket Vincent Mascart francia szaxofonművésszel.

A különleges formáció tág teret nyújt a zenei ötleteknek, a zenészek szabadon szárnyalnak az együtt-játék mindig változó lehetőségeiben.

A duó friss műsora nagyrészt saját szerzeményekből áll, sok improvizációval, minimum 160 billentyűn!

Közreműködik:

Mózes Tamara - ének, billentyűk
Nagy János - zongora, billentyűk

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, a Fonogram-díjas Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok hallhatók, amelyek szövegét a zenekar tagjai mellett Szepesi Mátyás és Závada Péter írták.

Kinczel Dániel triója a zongorista-zeneszerző alkotásainak világába kalauzolja a hallgatót, amelyek a cool jazz és az impresszionista zene szerelemgyerekeként születtek, de vonásaikban bluest is örököltek.

A huszonnyolc éves budapesti zongorista, Gerlóczy Zsigmond sokoldalú, kereső muzsikus.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!