logo
HU EN

Program


Jazzy Live-Subtones

Jazzy Live-Subtones

A trombitás Subicz Gábor által vezetett groove-válogatott, a Subtones, fáradhatatlanul keresi a friss hangzásokat, a gyakran karcos, koszos, de mégis magasztos és elegáns zenét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 14. péntek, 21:00

A brigád konyhájában poros jazz-örökzöldek találkoznak a kétezres évek ritmusaival, zenei struktúráival, szintipop-táncslágerek nyernek új értelmet a muzsikusok virtuóz improvizációin keresztül.

Amennyiben valakinek még ez sem elég, a Subicz által vezetett ötösfogat egy nagyszerű fiatal csillagot is vendégül lát: Jónás Verát, a Budapest-London tengelyen egyensúlyozó karizmatikus dalszerző-énekesnőt, aki fantasztikus orgánuma mellett egyedi szövegeivel is emeli az est fényét.

Közreműködik:

Subicz Gábor - trombita 
Benkő Dávid - zongora 
Csókás Zsolt - gitár 
Fonay Tibor - basszusgitár 
Csízi László - dob

Vendég: Jónás Vera - ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!