logo

Program


Jazzy Live-Subtones

Jazzy Live-Subtones

A fiatal trombitás, Subicz Gábor által vezetett groove-válogatott 2013-ban nyerte el jelenlegi formáját, amikor Subicz Funk Fest címen koncertsorozatot adtak a BMC-ben, minden alkalommal más-más vendégénekessel.

 több

A Jónás Verából sugárzó őserő és szikrázó tehetség olyan inspirációt adott a Subtonesnak, hogy azóta, ha tehetik, nem indulnak el nélküle. Repertoárjuk színes és szerteágazó: Gábor szerzeményei mellett Vera dalai is felcsendülnek, hallhatunk jazz standardeket, elfeledett pop-gyöngyszemeket, de akár rajzfilmzenéket is – természetesen mindegyik kicsit (vagy nagyon) kifordítva, Gábor egyedi hangszerelésében, különleges, Subiczos átiratában. A csapat billentyűse és hiperaktív popzenei docense Benkő Dávid, akit a PASO-tól és az Anima Sound System-től igazoltak át. Csókás Zsolt teljesen egyéni, karcos, bluesos gitárhangját messziről felismerni. Fonay Tibor határtalan virtuozitással még a lehetetlent is véghezviszi a basszusgitáron. Csízi László pedig generációjának vezető dobosa, tévedhetetlen és teljesen kiszámíthatatlan, egyenesen a dobrendőrség gyilkossági osztályáról.

Közreműködik:

Subicz Gábor - trombita
Benkő Dávid - billentyűs hangszerek
Csókás Zsolt - gitár
Fonay Tibor - basszusgitár
Csízi László - dob
Jónás Vera - ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894