logo
HU EN

Program


Jazzy Live-Zolbert

Jazzy Live-Zolbert

A fiatal, tehetséges szaxofonos Zolbert sessionzenészként az elmúlt években a pop, a funk és a smooth jazz területén több ismert zenekarban (Unisex, UP!, Grover Washington Jr. Emlékzenekar) játszott, illetve neves hazai énekesekkel (Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Zséda, Király Viktor) dolgozott együtt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 20. csütörtök, 21:00

2013-ban a Zuglói Smooth Jazz Klub által megszervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját nyerte meg Frappé című dalával, tavaly pedig a VII. Jazzy Dalverseny fődíjasa lett Friendship című számával, mellyel a szakmai zsűri döntése alapján egyúttal a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte.

Tavaly áprilisban jelent meg One című debütáló lemeze a Tom-Tom Records gondozásában. A zenekarvezető elmondása szerint a One nem pusztán az elsőt jelző állomás, hanem a megszületés szinonimája, ami Zolbert számára egyúttal a zenei inspirációt, a zene megszületését is jelenti. Ebből az inspirációból ered az a 11 dal, amely helyet kapott a szaxofonos első albumán. A dalok a populáris jazz színes palettáját idézik, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözetei, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg. A lemez további különlegessége, hogy Zolberten kívül kilenc zenész járult hozzá játékával a művész által megálmodott hangzásvilághoz.

Opus-beli koncertjükön az elmúlt nyári fesztiválműsorukat hozzák magukkal, de már ízelítőt adnak a szaxofonos hamarosan megjelenő második lemezéből is.

Közreműködik:

Zolbert - szoprán, alt- és tenorszaxofon
Riskó Tibor - gitár
Tóth Marcell - zongora
Kovács Gergő - basszusgitár
Nagy Zsolt - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 

 

 

Ajánlatunk


Norvégia egyik legelismertebb népzenésze, Susanne Lundeng zenei múltja Észak-Norvégia népzenéjében gyökerezik, amelyből hegedűsként, zeneszerzőként, énekesként és zenei szabadgondolkodóként alakított ki nemzetközi figyelemre is számot tartó hangzásvilágot.

A zenei „törékeny szépség” nemcsak a felhangzó zeneművek koncepciójában és zenei anyagában nyilvánul meg, de több komponistánál az élőben előadott muzsika és a rögzített zenei anyag, valamint a tradicionális hangszerek keltette akusztikus hangzás és az elektronikus zenei effektusok közötti finom egyensúlyra való törekvésben is.

Kinczel Dániel triója a zongorista-zeneszerző alkotásainak világába kalauzolja a hallgatót, amelyek a cool jazz és az impresszionista zene szerelemgyerekeként születtek, de vonásaikban bluest is örököltek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!