logo
HU EN

Program


Jazzy Live | Zolbert – „Inside Out” lemezbemutató koncert

Jazzy Live | Zolbert – „Inside Out” lemezbemutató koncert

Zolbert a smooth jazz műfaj hazai nagykövete, többszörös díjnyertes előadó.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 9. csütörtök, 21:00

Frappé című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a VII. Jazzy Jazz Dalverseny fődíjasa lett Friendship című szerzeményével, mely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Szintén 2014-ben, zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként.

A művész ezúttal új oldaláról mutatkozik be: vadonatúj műsorában legújabb, Inside Out című nagylemezének dalai lesznek hallhatók, a jazz, soul és funk stílusok által ihletett modern kompozícióktól, egészen az érzelmes balladákig. A produkció Opus Jazz Clubbeli koncertje az Inside Out lemezbemutató turné első állomása lesz.

Zolbert - szoprán, alt- és tenorszaxofon
Riskó Tibor - gitár
Tóth Marcell - zongora
Kovács Gergő - basszusgitár
Nagy Zsolt - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A Laughing Bastards zenéje abból a számtalan, viharos és törvénytelen szerelmi kapcsolatból született, amelyet a jazz a világ megannyi különböző zenéjével folytatott.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Ezen a koncerten az Ella által híressé tett standardek, a legikonikusabb dalai hangzanak el, a jazz aranykorára jellemző hangszerelésekkel. A koncert fényét az ország legkiválóbb zenészeiből összeállt zenekar emeli.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!