logo

Program


Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

Kaltenecker Zsolt Revisited című szólózongora lemezének bemutatója egy évvel ezelőtt volt az Opusban. A lemezre az elmúlt 25 évben írt kedvenc saját darabjaiból válogatott.

Zsolt eredeti elképzelése szerint a Revisited dupla album lett volna, a második korongon nem akusztikus zongorán, hanem Nord billentyűs hangszereken készült felvételekkel. A felvételek megkezdésekor aztán úgy érezte, hogy jobb mégis különválasztania a kettőt, és az elektronikus anyaggal külön, egy későbbi időpontban foglalkozni.

Ezen a koncerten tehát kizárólag Kaltenecker darabokat hallhatunk Nord hangszereken, köztük sok átírt régebbi és új darabját, improvizációkat és néhány számot a Revisited-ről is.

Közreműködik:

Kaltenecker Zsolt - billentyűs hangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894