logo
HU EN

Program


Kissed By Kindness (F/CH/D)

Kissed By Kindness (F/CH/D)

Kissed by Kindness nevű új és szokatlan felállású csapatában az európai jazz színtér két igen aktív zenészével egyesítette erőit. A svájci Marie Krüttlit fölényes virtuozitása korunk olyan nagy zongoristáinak sorába emeli, mint például Gerald Clayton, Aaron Parks és Craig Taborn.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 1. csütörtök, 21:00

Zeneisége egyebek mellett Sztravinszkij, Debussy vagy Ravel műveiből is táplálkozik. A szerb származású német dobos Dejan Terzic jól ismert az Opus Jazz Club látogatói számára, egyike azon német művészeknek, akik az elmúlt tíz évben a nemzetközi jazzélet elkerülhetetlen szereplőivé váltak. 2014-ben legjobb hangszeres kategóriában elnyerte a rangos német ECHO Jazz díjat. Gyakran dolgozik bőgő/basszus nélküli formációkkal, mélyen lírai játékstílusa is ezek során alakult ki.

Közreműködik:

Alban Darche - szaxofon
Marie Krüttli - zongora
Dejan Terzic – dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

A huszonnyolc éves budapesti zongorista, Gerlóczy Zsigmond sokoldalú, kereső muzsikus.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!