logo
HU EN

Program


Lakatos Ágnes és Csuhaj-Barna Tibor Voice and Bass, vendég: Juhász Gábor

Lakatos Ágnes és Csuhaj-Barna Tibor Voice and Bass, vendég: Juhász Gábor

Lakatos Ágnes legismertebb hazai jazz-énekesnőink egyike, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének tanára, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz-tanszakának vezetője, jazz-ének tanára. Számos lemezen szerepel vendégként, saját kvartettjével 2000-ben, Covered by frost címmel jelent meg első önálló lemeze. Az East Side Jazz Company énekeseként két lemezen – Bora (2003) és Fata Morgana (2006) – hallható.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 21:00

Csuhaj Barna Tibor a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-bőgő tanára, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz-tanszakán basszusgitárt, nagybőgőt és zenekari gyakorlatot oktat, a Tóth Aladár Zeneiskola jazz-tanszakának bőgő és basszusgitár tanára. Számos élvonalbeli zenekar tagja. Több mint 30 lemezen működött közre nagybőgősként, közülük hatnak zeneszerzője, hangszerelője is.

Az énekesnő és a nagybőgős Voice and Bass duója két lemezt jelentetett meg eddig, Voice and Bass (2008) és Into the Groove (2013) címmel, melyek igazi ritkaságok a jazz világában. Az ének-bőgő duó játék nagy kihívás a zenészeknek, mivel rendkívűli összeszokottságot, technikai tudást igényel, lévén hogy két intonálós hangszer – a zene spektrumának két széléről – alkotja a muzsikát. Világviszonylatban is csak néhány páros vállalkozott egy teljes lemezanyag rögzítésére ebben a felállásban. Az albumok anyagát jórészt saját kompozíciók, valamint feldolgozások, szabad improvizácók alkotják.

A duóhoz vendégként a kitűnő gitáros, Juhász Gábor csatlakozik, aki saját formációi mellett igen keresett vendége számos hazai és külföldi zenekarnak. A gitáros olyan nemzetközi művészekkel játszott együtt, mint Archie Shepp, Palle Mikkelborg, Erik Truffaz, Charlie Mariano, Ian Ballamy, Lars Danielsson, Stephen James, Bebo Baldan, Federico Sanesi, Dave Liebman vagy Theo Jörgensman.

Közreműködik:

Lakatos Ágnes - ének
Csuhaj-Barna Tibor - nagybőgő

Juhász Gábor - gitár

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!