logo
HU EN

Program


László Attila Quartet

László Attila Quartet

A jazzgitáros, zeneszerző László Attila a hetvenes évektől a hazai jazz élvonal tagja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 6. kedd, 21:00

1975-ben a Kaszakő volt első saját zenekara, melyet számos más formáció, pl. a Tony Lakatossal közös Things, a László Attila Band, a László Attila Quintet, illetve a László Attila - Oláh Kálmán Quartet követett. Számtalan díj és elismerés birtokosa, 1987 óta oktat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékén, melynek jelenleg docense, s egyben ő az iskola big bandjének vezetője.

Pályafutása során olyan világhírű jazz zenészekkel muzsikált együtt, mint Randy Brecker, Anthony Jackson, James Moody, Tommy Campbell, David Friedman, Gary Willis, Hiram Bullock, Billy Cobham, Miroslav Vitous, Peter Erskine, Bob Mintzer, IlaiyaRaaja, Jimmy Haslip, Russell Ferrante, Patti Austin.

Az Opus koncerten vele fellépő zenészbarátai, akikkel sokéves kapcsolat fűzi össze a gitárost, egytől-egyig a hazai jazzvilág legelismertebb tagjai közé tartoznak. A koncerten csupa László Attila szerzeményt bemutató formáció igazi magyar jazz supergroup, mely utoljára két éve lépett fel az Opus színpadán.

Közreműködők:

László Attila - gitár
Oláh Tzumo Árpád - billentyűs hangszerek
Lattmann Béla - basszusgitár
Borlai Gergő - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


Hazánk egyik legkiválóbb jazzgitárosa, Gyémánt Bálint a kezdetek óta sokszínű és izgalmas formációkat erősít játékával, amely amellett, hogy a jazz és a kortárs improvizatív zene jegyeit viseli magán, a popzenét kedvelő közönséget is képes megnyerni.

A Laughing Bastards zenéje abból a számtalan, viharos és törvénytelen szerelmi kapcsolatból született, amelyet a jazz a világ megannyi különböző zenéjével folytatott.

Dél-Korea öt különböző részéből gyűltek össze a Doltang tagjai, hogy hagyománytörő műsorukban egyesítsék a jazz rock, a prog rock és a 21. századi klasszikus zene hatásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!