logo
HU EN

Program


Luiza Zan és Sárik Péter (R/H) – Találkozások

Luiza Zan és Sárik Péter (R/H) – Találkozások

Magyar-román, férfi-nő, klasszikus-jazz, ének-zongora, ősi-modern, népi-városi, kelet-nyugat, ösztön-intellektus, hegyvidék-puszta... Mennyi másság, ami találkozik. A kovász a zene, mely túl van a szavakon és a megfogalmazhatón.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 6. szerda, 21:00

Luiza Zan romániai énekesnő és Sárik Péter magyar zongorista 2013 óta játszik együtt duóban, formációjuk rendkívül sikeres mindkettőjük hazájában. Zenéjükben sokféle stílus keveredik: hagyományos és modern jazz, román és magyar népzene, valamint klasszikus zene. Legfőbb jellemzőjük a rendkívül energikus előadásmód és a sokszínű repertoár, melyek nagyon hamar népszerűvé tették őket.

Luiza Zan számtalan díj birtokosa. Hazai sikerei után a 2003-as Montreux-i jazzversenyen, mely a világ egyik legjelentősebb megmérettetése, megkapta a zsűri különdíját, 2004-ben pedig második lett. Minden stílusban otthonosan mozog, egyszerre mélyen ösztönös és intellektuális művész. Sárik Péter szintén sokszorosan díjazott, zongoraművészként és zeneszerzőként egyaránt. Artisjus-, Emerton-, Orszácky- és kétszeres Fonogram-díjas, 2016-ban az Év Zenészének választották.

Közreműködik:

Luiza Zan - ének
Sárik Péter - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Etióp, örmény és svéd népzenei hatásokat emel át a kortárs jazzbe a szenzációs fiatal énekesnő, Sofia Jernberg és Alexander Hawkins brit zongoraművész duókoncertje, melyet leginkább posztmodern dalciklusként lehet megragadni.

Három zenész, akik a legkülönbözőbb zenei közegekbe képesek belesimulni, évszázadok és zenei kultúrák szálait összefonva: Luciano Biondini, Michel Godard és Lucas Niggli triója több szempontból is különleges. Biondini az áradó dallamok hazájából, Olaszországból érkezett, Michel Godard francia származású, míg Lucas Niggli évekig élt Kamerunban, mielőtt visszaköltözött volna Svájcba.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!