logo
HU EN

Program


MAO – Legendás albumok-John Coltrane: Blue Train

MAO – Legendás albumok-John Coltrane: Blue Train

Bacsa Zoltán - trombita; Bacsó Kristóf - szaxofon; Korb Attila - harsona; Cseke Gábor - zongora; Soós Márton - nagybőgő; Csízi László - dob

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 28. csütörtök, 21:00

A koncerten John Coltrane Blue Train című legendás, épp 60 éve rögzített és 1958-ban megjelent lemezének kompozícióit hallhatja az Opus Jazz Club közönsége. Ez az album nem csupán azért nagy jelentőségű, mert a szerző első önálló, zenekarvezetőként jegyzett lemeze, hanem azért is, mert ez az első olyan mű, amely a felcsendülő szerzeményekben is elénk tárja a mással össze nem téveszthető coltrane-i hangzást. Az eredeti hangszerelésben is hat főre íródott kompozíciókat ezúttal a Modern Art Orchestra zenészei hívják életre.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!