logo
HU EN

Program


Modern Art Orchestra feat. James Morrison

Modern Art Orchestra feat. James Morrison

Közreműködik: Modern Art Orchestra, James Morrison – trombita. Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 28. hétfő, 19:30

James Morrison ausztrál multitálentum jazz-fenomén. Az alapvetően trombitán játszó zenészt alt, tenor, szoprán és bariton szaxofonon, klarinéton, szárnykürtön, basszus trombitán, harsonán, eufóniumon, tubán, nagybőgőn, gitáron és zongorán is láthatta már a közönség játszani. Az 1983 óta aktív James-t számos, nagyon különböző helyen lehet elcsípni - 2000-ben ő írta és adta elő a Sydney Olimpia megnyitó fanfárt, idén a Fehér Házban Michelle és Barack Obama meghívására játszott a Nemzetközi Jazz Nap alkalmából. A jazz-re misszióként tekintő géniuszt természetesen jazz klubokban és akár középiskolákban is láthatja a közönség, elkötelezett ugyanis a fiatalság zenei művelése iránt, hazájában rendszeresen tart zenei tematikájú foglalkozásokat is.

Ez alkalommal a Modern Art Orchestra, a teljesen egyedülálló, jazz-t és kortárs komolyzenét játszó big band társaságában lesz látható a Budapest Music Centerben.

"Igazán izgalmas az számunkra, amilyen nyitottsággal és rugalmassággal a zeneszerző-előadó a közös munka során reagált ránk, a szerzeményeinkre, a tagjaink által írt dalokra. A repertoárba a jazz sztenderdek mellett így a MAO szerzők műveiből is beemeltünk, úgy gondolom, igazi kihívás lesz ez mindannyiunk számára. Igazi megtiszteltetés egy ilyen nagy hatású előadóval együtt színpadra állni. Újra a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg, a zene univerzális nyelv, nem ismer nemzetiségeket, nem ismer határokat." - mondta Fekete-Kovács Kornél, a MAO vezetője.

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Etióp, örmény és svéd népzenei hatásokat emel át a kortárs jazzbe a szenzációs fiatal énekesnő, Sofia Jernberg és Alexander Hawkins brit zongoraművész duókoncertje, melyet leginkább posztmodern dalciklusként lehet megragadni.

Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!