logo
HU EN

Program


Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:30

Rendkívül sokszínű évadot zár a Modern Art Orchestra a BMC-ben. A zenekar az elmúlt hónapokban több nagy jelentőségű koncertanyaggal is megajándékozta közönségét. Az évadzáró alkalmával a MAO kísérletet tesz arra, hogy a teljes évad velejét, kvintesszenciáját bemutassa. Felcsendül majd számos dal John Coltrane, Herbie Hancock, Miles Davis és Bob Mintzer munkásságából, a karácsonyi Diótörő-előadásból, és az Átlátszó Hang koncert kortárs szerzeményeiből is játszanak majd. Hallhatók lesznek dalok Quincy Jones és Buddy Rich repertoárjából, és természtesen a BMC Records gondozásában megjelent MAO plays Bartók: Fifteen Hungarian Peasant Songs című lemez anyagából is várhatók részletek.

Ajánlatunk


A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!