logo
HU EN

Program


Puglia Sounds-Pasquale Stafano & Gianni Iorio „Nocturno” (I)

Puglia Sounds-Pasquale Stafano & Gianni Iorio „Nocturno” (I)

Az olasz csizma sarkából, Pugliából származó Pasquale Stafano régi álmának beteljesülését hallhatjuk az Opus Jazz Clubban: a zongorista olyan koncertprogrammal rukkolt elő, amelyet a dél-amerika zene csábító világa és az itáliai melódiák egyaránt inspiráltak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 21:00

A Gianni Iorióval közösen előadott Nocturno a tradicionális argentin harmonika, a bandoneon és a zongora szerelmes párbeszéde, sok-sok bensőséges improvizációval. A dalok hangszerelésében fontos szerepet kap az ellenpontos szerkesztésmód és a klasszikus európai formanyelv. Stafano és Iorio duója már több kontinenst bejárt a Nocturnoval, amely 2016-ban lemez formájában is megjelent, méghozzá a neves német kiadó, az Enja Records gondozásában.

Közreműködik:

Pasquale Stafano - zongora
Gianni Iorio - bandoneon

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!