logo
HU EN

Program


Rafael Mário Trio: My Hope – Lemezbemutató

Rafael Mário Trio: My Hope – Lemezbemutató

A trió 2014 tavaszán alakult, még a Zeneakadémia falai között, s azóta rendszeres fellépői a budapesti jazz életnek. A nehezen behatárolható stílusú zenét játszó trió saját szerzeményeket ad elő, melyek között a balkáni nyolcados zene éppúgy megtalálható, mint a mai hip-hop.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 10. szerda, 20:00

A csapat komoly hangsúlyt fektet a kollektív improvizációra, s a számos forrásból merítő, az effekteket széleskörűen és bátran használó hangzásuk eredetiségére. A zenekar életében igen fontos mérföldkőnek számított fellépésük a Get Closer Jazz Fesztiválon, Billy Cobham előzenekaraként.

2017 végén jelent meg a trió My Hope című első lemeze a Hunnia Records kiadásában, rajta csupa saját szerzeménnyel, melyeket a zenekarvezető elmondása szerint az életben megélt pozitív és negatív energiák és élethelyzetek ihlettek, s azok mondanivalóját a tagok érzelemdús improvizációval teszik még átélhetőbbé. A lemez anyagával ugyancsak 2017 decemberében a Rafael Márió Trió a krakkói Hitch on Music - Jazz Juniors nemzetközi jazz-verseny különdíját nyerte el, s 2018-ra meghívást kapott egy Benelux államokbeli koncertsorozatra is.

Az album anyaga az Opus Jazz Clubban lesz először hallható idehaza.

Közreműködik:

Rafael Márió - zongora, Rhodes
Bartók Vince - basszusgitár
Hidász Tamás - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!