logo
HU EN

Program


Sárik Péter Trió: Lucky dog – Lemezbemutató koncert

Sárik Péter Trió: Lucky dog – Lemezbemutató koncert

A nagy sikerű Beethoven, és Jazzkívánságműsor lemezek után ismét saját szerzeményekből álló anyaggal jelentkezik, az idén 10 éves Sárik Péter Trió. Igen sűrű és eseménydús volt az elmúlt évtized. A Jazzkívánságműsor 2014-ben Fonogram díjat kapott, mint 'Az év jazz albuma', a sorozat második lemeze pedig 2016-ban szintén jelölt volt erre a díjra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 20:30

 Beethoven műsorukkal megtöltötték a Zeneakadémia nagytermét, készítettek jazz-lemezt gyerekeknek, mely szintén Fonogram jelölést kapott, és számtalan magyar és külföldi művésszel koncerteztek együtt. Az csapat hű maradt önmagához, zenéjük továbbra is energikus, sokszínű és életigenlő muzsika. A dalokban öt nagyszerű vendégművész is közreműködik, akik neve külön-külön is garancia az igazi jazz-élményre.

Közreműködik:

Borbély Mihály – szaxofon
Gyárfás István – gitár
Gyémánt Bálint – gitár
Várallyay Petra – ének, hegedű
Tar Gergely – ütőhangszerek
Sárik Péter – zongora
Fonay Tibor – bőgő, basszusgitár
Gálfi Attila – dob

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Kinczel Dániel triója a zongorista-zeneszerző alkotásainak világába kalauzolja a hallgatót, amelyek a cool jazz és az impresszionista zene szerelemgyerekeként születtek, de vonásaikban bluest is örököltek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!