logo

Program


Szakcsi Róbert Trió

Szakcsi Róbert Trió

Szakcsi Lakatos Róbert, a klasszikus zene és a jazz világában egyaránt otthonosan mozgó, hihetetlenül tehetséges művész 1995-től kezdve sorra nyerte a különböző zenei versenyek kategóriadíjait – egyebek között a legjobb zongorista és a legjobb szólista díját Krakkóban, valamint a 2000-es Montreux-i Jazz Fesztiválon a szóló-zongora vetélkedő első helyét.  több

Azóta komoly tekintélyre tett szert jazz körökben. Jack DeJohnette, egyike a sok jazz óriásnak, akivel játszott már, így nyilatkozott róla: „Szerintem Róbert egyike a legjobb fiatal zongoristáknak a mai jazz színtéren.” Egy másik egykori partner, John Patitucci szerint „(Róbert) hangzása és billentése roppant fejlett és nagyon lírai”. DeJohnetten és Patituccin kívül Róbert játszott Robert Hurst, Lewis Nash, Gregory Hutchinson, Palle Danielsson, Erik Truffaz, Randy Brecker, Rick Margitza, Hiram Bullock, Ravi Coltrane társaságában – és a lista még korántsem teljes.

Szakcsi Róbert hihetetlen népszerűségnek örvend a világ legnagyobb jazz piacán, Japánban, ahol eddig kilenc lemeze jelent meg. A zongorista saját zenekarán kívül állandó tagja a Bolla Quartetnek és a Szőke Nikolette Quartetnek is.

Az Opusban most fellépő triójában a nagybőgős Orbán György régi társa a zongoristának, míg a doboknál az augusztus elején Szabó Dániellel fellépő nagyszerű osztrák ütőst, Vladimir Kostadinovicot láthatja úja a klub közönsége.

Közreműködik:

Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Orbán György - nagybőgő
Vladimir Kostadinovic - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894