logo
HU EN

Program


Uljana Quartet
2

Uljana Quartet

A Dalinda a cappella trióból és meselemezeiről ismert, kifogyhatatlan alkotókedvű énekes-dalszerző, Paár Julcsi legfrissebb formációja, az Uljana Quartet kifinomult kamarazenét játszik, melynek fókuszában a magyar népdalok lírai hangvétele, érzékeny szöveg-és dallamvilága, valamint az egymással kölcsönhatásba lépő, rögtönzött hangszeres játék áll.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 20. szerda, 20:00

Uljana Quartet

Közreműködik:
Paár Julcsi - ének
Kováts Gergő - szaxofon
Szabó Dániel - cimbalom
Bognár András - bőgő

Az Uljana Quartet zenéje kortárs-improvizatív elemeket tartalmazó, de a magyar népzenei dallamkincsből merítő világzene. A jazz- és népzenei szcéna ismert zenészeiből álló Uljana Quartet dalainak szövete tehát az autentikus magyar népdalkincsből, valamint a jelenkor élő, lélegző zenei rétegeiből fonódik össze. Sűrű, de mégis friss muzsika, gondolatébresztő, kortárs és magyar.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Norvégia egyik legelismertebb népzenésze, Susanne Lundeng zenei múltja Észak-Norvégia népzenéjében gyökerezik, amelyből hegedűsként, zeneszerzőként, énekesként és zenei szabadgondolkodóként alakított ki nemzetközi figyelemre is számot tartó hangzásvilágot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!