logo
HU EN

Program


Vokális bérlet IV. - Bali János és az A:N:S Chorus

Vokális bérlet IV. - Bali János és az A:N:S Chorus

O lusty may

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 3. szombat, 19:30

Műsor:

Tételek az Eton kóruskönyvből (c.1500), valamint Thomas Tallis (c.1505–1585), William Byrd (c.1540–1623) és Thomas Morley (1557–1602) művei

Közreműködik:

A:N:S chorus
Bárány Péter, Gavodi Zoltán, Patay Péter, Czier Zoltán, Kéringer László, Ujházy Márton, Mizsei Zoltán, Benkő Pál, Koncz András

Vezényel: Bali János

Az Eton College kóruskönyve az 1500 körüli angol zeneszerzés legbecsesebb forrása; sokszólamú, erősen ornamentált szólamokból szövődő, nagy szabású polifóniája semmihez sem hasonlítható. Koncertünk második fele e pazar, keletisene gazdag hangzást az érett reneszánsz legnagyobb angliai mestereinek műveivel ellenpontozza.

Ajánlatunk


A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Ezen a koncerten az Ella által híressé tett standardek, a legikonikusabb dalai hangzanak el, a jazz aranykorára jellemző hangszerelésekkel. A koncert fényét az ország legkiválóbb zenészeiből összeállt zenekar emeli.

A triptichon ötlete 2022-ben született az európai jazz legfontosabb találkozási pontján, a brémai Jazzahead! fesztiválon. Hosszú érlelődés után most először lép közönség elé a formáció: az Opus Jazz Clubban teljesen új repertoárt bontakoztatnak ki, amellyel lemezfelvételre is készülnek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!