logo
HU EN

Program


11. Polska Jazz Fesztivál | Superminimalism (PL)

11. Polska Jazz Fesztivál | Superminimalism (PL)

A Superminimalism nevű lengyel kvintettet Stefan Raczkowski dobos alapította. Hangzásukat elsősorban a jazz nyelvezete határozza meg, ám Raczkowski nagyszabású, komplex formát öltő kompozíciói a kortárs és nagyzenekari zene hatásáról is árulkodnak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 8. szerda, 20:00

A felállás lemond az akkordikus hangszerek használatáról, így a zenekar a dallamvonalakra összpontosíthat, miközben a jazz stílusjegyeit értő lelkesedéssel kombinálja az aleatória és a szonorizmus elemeivel, illetve absztrakt zeneszerzői technikákkal. 2020-as alapítása óta a Superminimalism pályája meredeken ível felfelé: 2021-ben második díjat szereztek a Jazz Juniors versenyen, majd bemutatkozhattak az Opus Polska Jazz fesztiválján, illetve a torontói Downtown Jazz Festival keretében. Tavaly elnyerték a JAZZiNSPIRACJE verseny nagydíját, amelynek eredményeképpen megjelentethették Prelude című debütáló lemezüket is.

Közreműködik:

Marcin Elszkowski - trombita
Jakub Łępa - szaxofon
Robert Wypasek - szaxofon
Michał Aftyka - nagybőgő
Stefan Raczkowski - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az Under the Surface egyedi improvizációs nyelve a jazz, az elektronikus zene és tradicionális zenék különös keverékével hatol a felszín alá.

A Jü 2012-ben alakult Budapesten. A trió tagjai a hazai zenei élet sokat foglalkoztatott zenészei, olyan együttesekből érkeztek, mint a Qualitons, a Zuboly, az Erik Sumo Band, a Dresch Quartet vagy a Grencsó Kollektíva.

A filmek konzerválási és restaurálási munkálatait a La Cinémathèque française, a GP Archívum és a Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány végezte a Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány filmgyűjteménye alapján.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!