logo
HU EN

Program


3 x j(A)zz! / June in October (AT)

3 x j(A)zz! / June in October (AT)

Két énekhang, három vonós hangszer és egy analóg szintetizátor szólal meg a bécsi June in October quartetjében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: december 9. péntek, 20:00

Dalaik felépítése a popzenére, míg játékuk összhangja és dinamikája a kamarazenére emlékezteti a hallgatót, ráadásul mindezt többrétegű ritmusalapokra helyezik. A nagybőgős és zenekarvezető posztját egyaránt betöltő Judith Ferstl előszeretettel cserélgeti a hangszerek szerepköreit, hogy új lehetőségekkel és hangzásokkal ruházza fel őket. A vonósok olykor dobgroove-okat játszanak, a dallamot a nagybőgő is vezetheti, a hegedű vagy a cselló néha gitártémákat penget...

Az együttes bemutatkozó albuma tavaly jelent meg My Feet on Solid Ground címmel, a dalok pedig a címben foglalt szimbólumot járják körbe. Mi is az a bizonyos szilárd talaj, amit keresünk, és valóban mindig két lábbal kell hogy álljunk a földön? Vagy elfogadhatjuk saját bizonytalanságainkat, és máris kiderül, hogy a zuhanástól való félelmünk csupán illúzió?   

Közreműködik:

Lucia Leena - ének, analóg szintetizátor
Florian Sighartner - hegedű
Carles Muñoz Camarero - cselló
Judith Ferstl - nagybőgő, ének

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az este folyamán megszólaló Haydn: C-dúr hegedűverseny, Homoki Gábor tolmácsolásában, és a No. 46-os, H-dúr szimfónia színes, ötletes, élettel teli hangzásvilága méltán tükrözik Haydn híres ars poeticáját: „Az én beszédemet az egész világ megérti”.

Balázs József, generációjának egyik legtehetségesebb hangszerelője és jazz-zongoristája ezúttal Bartók Gyermekeknek című sorozatát vette kézbe. Számos hazai és külföldi előadóművész, köztük Schiff András és Kocsis Zoltán is készített felvételt a ciklusból, amelynek gyermekek nyelvén, letisztult bölcsességgel megfogalmazott dallamai komplex és sokrétű zenei térre nyitnak ablakot.

Mózes Tamara és Kaltenecker Zsolt 2017-ben dolgozott először együtt egy elektronikus zenei projektben, ahol közösen írtak néhány dalt. Három évvel később duóként mutatkoztak be az Opus Jazz Club színpadán – hatalmas sikerrel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!