logo
HU EN

Program


3 x j(A)zz! / Marina & The Kats: Different
3

3 x j(A)zz! / Marina & The Kats: Different

Ha az oszták swing zenéről beszélünk, nem lehet említés nélkül hagyni a Marina & The Kats formációt, ami évek óta a műfaj pionírja. A Different című új, negyedik lemezével az időközben kvartetté bővült zenekar - ahogy a cím is sugallja - új irányba nyit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 9. csütörtök, 20:00

3 x j(A)zz! / Marina & The Kats: Different

Közreműködik:
Marina Zettl - ének, dob
Thomas Mauerhofer - gitárok, ének
Peter Schönbauer - bőgő, ének
Harald Baumgartner - dobok, ének

A zenekar három erős albummal a hátuk mögött, olyan zenével, aminek minden hangja táncba hív, és jó néhány koncertturnéval kontinensen innen és túl, az énekes Marina Zettl és a gitáros Thomas Mauerhoffer köré csoportosuló formáció immár nemzetközileg is keresetté vált. A Different című új, negyedik lemezével az időközben kvartetté bővült zenekar - ahogy a cím is sugallja - új irányba nyit. Amellett, hogy a Marina & The Kats mostmár három dobfelszereléssel operál - melyet a banda három tagja szólaltat meg - szinte teljesen új alapokra helyezték zenéjüket. Az új dalok meglepően nyersen szólalnak meg, és a korábbiakhoz képest sokkal szélesebb stilisztikai spektrumot mutatnak fel. (Michael Ternai)

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

A zenekarvezető Pataj György 1997-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán. Itthoni és külföldi tehetségkutató versenyeken elért előkelő helyezéseit követően az elmúlt másfél évtized során olyan neves hazai muzsikusokkal játszott, mint Pege Aladár, Kőszegi Imre, Babos Gyula, vagy a Cotton Club Singers.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!