logo
HU EN

Program


A magyar költészet napja | JaMese

A magyar költészet napja | JaMese

A JaMese egy angol-magyar mozaikszó, amely mindent elmond a zenekarról: Jam – szabadság, kreativitás; mese – történetek, gondolatok átadása; Emese – Molnár Emese énekesnő személye az, aki ezt a két fogalmat egységbe olvasztja. A zenekar koncertjein elementáris történetmesélésnek lehetünk tanúi, néhol folkos, néhol jazzes zenei foszlányokkal, költészetbe hajló dalszövegekkel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 20:00

Zenéjük esszenciáját mindig a személyesség adja, függetlenül attól, hogy verset vagy saját dalszöveget foglal keretbe a dal. Lemezeiket a stílusok állandó keveredése jellemzi, hiszen az együttes egyáltalán nem törekszik pontosan meghatározható stílus mentén betagozódni. Így lehetséges az, hogy versekből populárisabb szerkezetű dalok, népdalokból pedig akár pszichedelikus, loopokkal tarkított improvizációk is születhetnek, mint a Némaságban úsznék című dalban. Kizárólag énekhangra megfogalmazott szerzemények is időről időre felütik a fejüket a repertoárban – ilyen például legutóbbi lemezükön a Keretek című, Szabó T. Anna versére született dal, amely énekloopokkal komponál.

Mindez elsősorban az énekesnő azon hitvallásának köszönhető, hogy a szöveg és a mondanivaló mindenek felett áll. A magyar költészet napján a Lackfi János, Szabó T. Anna és Kántor Péter verseiből született feldolgozásaik kerülnek fókuszba, és a tavaly megjelent háromdalos Petőfi-single is elhangzik.

Közreműködik:

Molnár Emese - ének
Udvarhelyi Gábor - gitár
Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár
Badics Márk - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, a Fonogram-díjas Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok hallhatók, amelyek szövegét a zenekar tagjai mellett Szepesi Mátyás és Závada Péter írták.

Kinczel Dániel triója a zongorista-zeneszerző alkotásainak világába kalauzolja a hallgatót, amelyek a cool jazz és az impresszionista zene szerelemgyerekeként születtek, de vonásaikban bluest is örököltek.

Ezen a koncerten az Ella által híressé tett standardek, a legikonikusabb dalai hangzanak el, a jazz aranykorára jellemző hangszerelésekkel. A koncert fényét az ország legkiválóbb zenészeiből összeállt zenekar emeli.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!