logo
HU EN

Program


Ágoston Béla QRtet

Ágoston Béla QRtet

Ágoston Béla zeneközelítő ezúttal olyan formáció élén érkezik az Opusba, amelyet egymásra finomhangolt, tapasztalt és a spontán zenélés örömeire rendkívül nyitott muzsikusok alkotnak. Jazz de Cadenza lehetne a műsoruk címe, amely reflektál a valóságra, de a zenészek stílusismeretének köszönhetően egy közös meseírójátékba is betekintést enged a közönségnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 20. kedd, 20:00

Közös szabad zenei élményeik története már a Kerub, a Knutdut Men, a Zuboly és a Bélabábend formációkban is szövődött, de ezeket a tapasztalatokat az idei év elején immár kiforrott változatban összegzik.

Közreműködik:

    Ágoston Béla - C-melody szaxofon
    Wagner Puskás Péter - billentyűs hangszerek
    Pengő Csaba - nagybőgő
    Keönch László Farkas - dob

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az Alto for Two kvintettet két női altszaxofonos, Kika Sprangers és Irene Reig vezeti. Zeneiségük a jazz hagyományában gyökerezik, ám határozott művészi víziójuk eltérő utakat jelöl ki számukra.

Az esemény nemcsak egy koncert, hanem igazi közösségi élmény, generációk találkozása és párbeszéde, ahol tapasztalt és fiatal zenészek együtt lépnek színpadra, hogy bemutassák a jazz műfajának sokszínűségét és gazdagságát. Általuk betekintést nyerhetünk a hazai jazz hagyományaiba és egyúttal a magyar jazz jövőjébe is.

A Zseni születik koncertsorozat a három legnagyobb magyar zenei mester férfikari munkássága előtt tiszteleg, így az sem a véletlen műve, hogy a hangversenyek éppen a szerzők születésnapján valósulnak meg. A koncertek programjának sajátossága, hogy a StEFREM szubjektív válogatásában társulnak a klasszikusok műveihez „örököseik”, azaz a 20-21. századi magyar zeneszerző-generációk kiváló és érdekes kompozíciói.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!