logo
HU EN

Program


Ajtai Péter – Mingus! Mingus! Mingus!
3

Ajtai Péter – Mingus! Mingus! Mingus!

Ajtai Péter régen dédelgetett álma vált valóra, amikor megalapította a Charles Mingus zenéjét feldolgozó formációját. Mingus esetében egyértelműen olyan zenésszel van dolgunk, aki abszolút felette áll bármiféle műfajiságnak, így nem véletlen, hogy hatalmas tisztelet övezi a jazz különböző szcénáin belül is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 4. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Ajtai Péter - nagybőgő
    Ávéd János - tenorszaxofon
    Kováts Gergő - baritonszaxofon
    Aram Shelton - altszaxofon
    Pozsár Máté - zongora
    Geröly Tamás - dob

Ajtai Péter régen dédelgetett álma vált valóra, amikor megalapította a Charles Mingus zenéjét feldolgozó formációját. Mingus esetében egyértelműen olyan zenésszel van dolgunk, aki abszolút felette áll bármiféle műfajiságnak, így nem véletlen, hogy hatalmas tisztelet övezi a jazz különböző szcénáin belül is. A Mingus! Mingus! Mingus! zenekar tagjai a hazai avantgárd zenei élet jól ismert figurái, akik nem egy az egyben játsszák Mingus zenéjét, hanem annak esszenciáját megragadva, megkísérlik azt saját arcukra formálni.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!