logo
HU EN

Program


Aron Hodek & The PocketCrew feat. Logan Richardson (HU/US)

Aron Hodek & The PocketCrew feat. Logan Richardson (HU/US)

Aron Hodek & The PocketCrew Logan Richardson közreműködésével egy fiatal csodagyerek és egy világklasszis, elismert művész gyönyörű kombinációja. Nagyon ismert nevek a nemzetközi zenei színtéren. A jazz elemek fúziója a hip hop elemeivel, az R&B alkotja ennek a csoportnak a gerincét, elsősorban Aron és Logan eredeti zenéjét játszik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 23. szombat, 20:00

Aron Hodek & The PocketCrew feat. Logan Richardson (HU/US)

Közreműködik:
Logan Richardson – szaxofon
Hodek Áron – basszusgitár
Eugen Vizvary – billentyűs hangszerek
Hodek Dávid – dob

A 11 éves Aron Hodek a világ egyik legismertebb zenei csodája, más néven AronTheBassist. A közösségi médiában készült videóit több millióan nézték meg, ami lehetőséget adott számára, hogy olyan művészekkel dolgozzon együtt, mint Devin Morrison, Doobie Powell, 1500’ vagy Nothing és még sok más. Még olyan híres művészek is, mint Chris Brown, Justin Bieber, Timaland újra közzétették tehetségét. Aron eredeti zenéjét bátyja, David Hodek dobos és producer irányította. Együtt alkottak egy zenész közösséget Szlovákiában The PocketCrew néven, amely már több mint 3 éve zenél Aronnal.

Kansas City sajátja, Logan Richardson a mai zenei élet egyik legegyedibb szaxofonosa. Legújabb lemeze, az Afrofuturism a jazz és a blues elképesztő kombinációja – ihletésű együttes darabok, rövid kimondott szövegekkel és hip-hop elemekkel tarkítva. Logan 5 albumot adott ki vezetőként, és több nagylemezt is játszik mellékemberként.

Ajánlatunk


Miquèu Montanaro zeneszerző, furulya- és harmonikaművész sajátos útja Provance-ból indul, hogy a mediterrán térségen keresztül eljusson a világ legtávolabbi zenéihez, integrálva azok különböző elemeit saját darabjaiba.

Ezen a koncerten az Ella által híressé tett standardek, a legikonikusabb dalai hangzanak el, a jazz aranykorára jellemző hangszerelésekkel. A koncert fényét az ország legkiválóbb zenészeiből összeállt zenekar emeli.

A koncert műsorát nagyrészt a sztenderdek és a blues világának egyéni, ám autentikus interpretálása határozza majd meg, ami igazi csemegét és egyben hatalmas élményt kínál a műfaj kedvelőinek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!