logo
HU EN

Program


Baars – Grencsó – Hock – Mezei – Miklós (NL/HU)

Baars – Grencsó – Hock – Mezei – Miklós (NL/HU)

Grencsó István, Mezei Szilárd, Hock Ernő és Miklós Szilveszter kvartettje olyan muzsikusokat egyesít, akik valamennyien a spontán, pillanatokban gyökerező zene tisztelői.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 12. csütörtök, 20:00

Hosszú évek háttérmunkája után 2023 februárjában léptek először együtt színpadra. Mostani koncertjüket Ab Baars közreműködése teszi még különlegesebbé és teljesebbé, akinek munkásságára a kvartett tagjai inspirációként és rokon szellemű művészi tevékenységként tekintenek. A holland szaxofonos, klarinétos és shakuhachi-játékos az improvizációnak él, rendkívül személyes és határozott, ugyanakkor tisztán érthető zenei stílusa a holland improvizációs szcéna legjavát testesíti meg. Baars és a Grencsó – Hock – Mezei – Miklós kvartett a jelen idejű szabadzene világába invitálja a közönséget, amely a múltban gyökerezik, és a jövőképpel sem marad adósunk.

Közreműködik:

    Ab Baars - szaxofon
    Grencsó István – fúvósok
    Mezei Szilárd - brácsa
    Hock Ernő - nagybőgő
    Miklós Szilveszter - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A New Fossils tagjai a magyar és nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai: nevükkel az alternatív és indie zenei szcéna olyan meghatározó zenekaraiban is találkozhatunk, mint a Mörk, Co-Lee, Mordái, a Deep Glaze vagy a Dresch Quartet. Zenéjüket átszövi az elvágyódás, miközben a végeredmény egyértelműen kapcsolódik a kortárs, urbánus jazz legutóbbi vonulatához.

Az Alto for Two kvintettet két női altszaxofonos, Kika Sprangers és Irene Reig vezeti. Zeneiségük a jazz hagyományában gyökerezik, ám határozott művészi víziójuk eltérő utakat jelöl ki számukra.

A Jü 2012-ben alakult Budapesten. A trió tagjai a hazai zenei élet sokat foglalkoztatott zenészei, olyan együttesekből érkeztek, mint a Qualitons, a Zuboly, az Erik Sumo Band, a Dresch Quartet vagy a Grencsó Kollektíva.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!