logo
HU EN

Program


Baló Sámuel Trió, vendég: Ajtai Péter

Baló Sámuel Trió, vendég: Ajtai Péter

Baló Sámuel nem először fordul meg zenekarával az Opus Jazz Clubban. Felléptek trióban, más alkalmakkor pedig külföldi zenészbarátaikkal adtak koncertet szeptetté alakulva, vagy Dresch Mihály csatlakozott a zenekarhoz. Ezúttal azonban még különlegesebb felállásban, Ajtai Péter bőgőssel kiegészülve érkeznek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 24. csütörtök, 20:00

Ezen az estén főleg Baló Sámuel saját szerzeményei hangzanak majd el, amelyeket benyomások, hangulatok, tapasztalatok, emlékek ihlettek. A kompozíciók gyakran merítenek a modális jazz és a népzene világából; nagy teret és szabadságot hagynak a rögtönzés és a tagok közötti zenei kommunikáció számára, így minden alkalommal kicsit másképpen, eltérő színezettel és megújuló  frissességgel szólalnak meg. A két bőgő együttes jelenléte szabadabb, kevésbé kíséretszerű bőgőzést tesz lehetővé, és izgalmas bőgőduóknak nyit utat. Ajtai Péter közreműködésével nemcsak a többszólamúság lesz gazdagabb, hanem ritmikailag is sűrűbb szövet jöhet létre – ahogyan azt a zene kívánja.

Közreműködik:

Baló Sámuel - zongora
Miskolczi Márk - nagybőgő
Richter Ambrus - dob
vendég:
 Ajtai Péter - nagybőgő

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Bognár Szilvia Sextet zeneiségében három zenei világ találkozik, fonódik egymásba. A hazai jazz- és világzenei színtér kiváló előadói egyéni stílusaikat is kidomborítva ötvözik harmonikus egésszé a különböző nemzetiségű népdalokat a jazz és az indiai klasszikus zene jellegzetes motívumaival, hangulataival.

BMC Records lemezbemutató

Az idén hatéves zenekar máris hosszú utat járt be, a rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztiválfellépések alkalmával megfordultak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovákiában is, ősszel pedig sor kerül első koreai fellépésükre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!