logo
HU EN

Program


Bende Zsolt Trió

Bende Zsolt Trió

A Perspectives Project zenekart 2020-ban alapította Bende Zsolt erdélyi születésű, Budapesten élő jazzgitáros, aki korábban a jazzoktatás fellegvárában, a bostoni Berkleen tanult. Több nemzetközi fesztiválon közreműködött a mai zenészgeneráció olyan jeles képviselőivel, mint Lionel Loueke, Antonio Sanchez, vagy Avishai Cohen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 16. szerda, 20:00

Bende Zsolt Trió – Perspectives Project

Közreműködik:
Bende Zsolt - gitár
Gyányi Marcell - nagybőgő
Csízi László - dob

A Perspectives Project zenekart 2020-ban alapította Bende Zsolt erdélyi születésű, Budapesten élő jazzgitáros, aki korábban a jazzoktatás fellegvárában, a bostoni Berkleen tanult. Több nemzetközi fesztiválon közreműködött a mai zenészgeneráció olyan jeles képviselőivel, mint Lionel Loueke, Antonio Sanchez, vagy Avishai Cohen. Triójába a felvidéki származású Csízi László dobost és a magyarországi születésű Gyányi Marcell nagybőgőst hívta társul, akik mindketten a magyar jazz fiatal generációjának legfoglalkoztatottabb, virtuóz muzsikusai közé tartoznak. Nevükkel ők hárman arra is utalnak, hogy a Kárpát-medence három különböző régiójából származnak, így eltérő kulturális háttérrel és perspektívával vágnak bele, hogy az ismertből kiindulva eljussanak az ismeretlenig. A trió Bende saját, emberközeli, nagyotmondástól mentes szerzeményeit játssza, melyek során a három hangszer elektronikus effektekkel egészül ki. A Perspectives Project friss színfolt a kortárs, hazai jazzpalettán, hiszen eredeti módon ötvözi a régi formákat az új ötletekkel.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Dés András azon kevés ütőhangszeresek közé tartozik, akik nemcsak különféle zenekarok tagjaként szívták magukba zenei stílusok egész arzenálját, hanem saját együttest, sőt együtteseket is alapítottak.

A zenekarvezető Pataj György 1997-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán. Itthoni és külföldi tehetségkutató versenyeken elért előkelő helyezéseit követően az elmúlt másfél évtized során olyan neves hazai muzsikusokkal játszott, mint Pege Aladár, Kőszegi Imre, Babos Gyula, vagy a Cotton Club Singers.

A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!