logo
HU EN

Program


Bende Zsolt Trió feat. Lukács Miklós - Perspectives Project

Bende Zsolt Trió feat. Lukács Miklós - Perspectives Project

Bende Zsolt jazzgitáros Budapesten jegyezte el magát egy életre a jazzel, majd a jazzoktatás fellegvárában, a bostoni Berklee-n kötött ki, mára pedig a magyar jazzélet egyik meghatározó alakjává vált.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szerda, 20:00

Triója a straight ahead jazz mai kornak megfelelő változatát játssza, nagy meggyőző erővel. Történeteik azonnal magával ragadják a hallgató fantáziáját, miközben teljesen emberközeliek, nagyot mondástól mentesek. Legutóbbi lemeze, a Cycle of Change a Hunnia Records gondozásában jelent meg. A Perspectives Project friss színfolt a magyar jazz palettán, célkitűzésük, hogy a klasszikus formákat új ötletekkel ötvözzék, egy eredeti hangzás kialakítása mellett. Ezen az estén a trióhoz a méltán népszerű és sokoldalú cimbalomművész, Lukács Miklós csatlakozik, további színekkel gazdagítva a formáció vibráló hangfestményét.

Bende Zsolt - gitár
Serei Dániel – dob
Orbán György – nagybőgő

vendég: Lukács Miklós - cimbalom

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Fekecs Ákos Life Project zenéjében a meditatív érzések, a lüktető, változatos ritmusok, a színes harmóniavilág, a műfajok közti vándorlás és az ősi monotonitás egyaránt helyet kapnak. Műsorukban az akusztikustól a modern elektronikusig rengeteg különböző hangszert szólaltatnak meg.

A zenészek megközelítésének alapja, hogy a zenét kristálytiszta médiumnak tekintik, amely érzelmek árnyalatainak széles skáláját képes visszatükrözni. A markáns dallamok köré áttört, látszólag könnyed improvizációk szövődnek. Petr Dorůžka világzenei újságíró így fogalmazott a projektről: „Kifinomult keveréke az Újvilág és az öreg kontinens hatásainak..."

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!