logo
HU EN

Program


Birds of Unknown (SI)
2

Birds of Unknown (SI)

A három szlovén fiatal alkotta birds of unknown trió elhozza a súlytalanság olyannyira vágyott élményét: személyes és éteri zenéjük a madarak lebegésének perspektívájából láttatja világunkat és a művészetet, miközben gyengéd nyugalommal tart az ismeretlen felé.

Aktuális előadásokBirds of Unknown (SI)

Közreműködik:
Patricija Škof - ének
Tibor Pernarčič - tenorszaxofon
Tilen Beigot - gitár

A legtöbb ember legalább egyszer eljátszik a gondolattal, milyen lehet madárként a szelek szárnyán utazni a táj felett. A három szlovén fiatal alkotta birds of unknown trió elhozza a súlytalanság olyannyira vágyott élményét: személyes és éteri zenéjük a madarak lebegésének perspektívájából láttatja világunkat és a művészetet, miközben gyengéd nyugalommal tart az ismeretlen felé. Ahogy nevük is sugallja, a zenekar nem kívánja műfajok korlátai közé szorítani a tevékenységét, ehelyett az alkotás szabadságával jegyzi el magát. Egyetlen céljuk, hogy megtalálják a történetükhöz legjobban illő kifejezési módot, amelyhez a jazzből, az avantgárdból és a soulból merítenek ihletet.

A három „madár” mindegyike Szlovéniából repült ki Európa és az USA neves oktatási intézményeibe és fesztiváljaira. Az együttest 2020-ban alapították, amikor Tibor csatlakozott Patricija és Tilen 2018 óta aktív duójához. Két évvel később Gently sailing címmel megjelentették első albumukat. Ugyanebben az évben a Footprints projekt szlovén művészeivé választották őket, amelynek keretében idén európai turnén bontogathatják tovább a szárnyaikat.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!