logo
HU EN

Program


Birds of Unknown (SI)
2

Birds of Unknown (SI)

A három szlovén fiatal alkotta birds of unknown trió elhozza a súlytalanság olyannyira vágyott élményét: személyes és éteri zenéjük a madarak lebegésének perspektívájából láttatja világunkat és a művészetet, miközben gyengéd nyugalommal tart az ismeretlen felé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 20:00

Birds of Unknown (SI)

Közreműködik:
Patricija Škof - ének
Tibor Pernarčič - tenorszaxofon
Tilen Beigot - gitár

A legtöbb ember legalább egyszer eljátszik a gondolattal, milyen lehet madárként a szelek szárnyán utazni a táj felett. A három szlovén fiatal alkotta birds of unknown trió elhozza a súlytalanság olyannyira vágyott élményét: személyes és éteri zenéjük a madarak lebegésének perspektívájából láttatja világunkat és a művészetet, miközben gyengéd nyugalommal tart az ismeretlen felé. Ahogy nevük is sugallja, a zenekar nem kívánja műfajok korlátai közé szorítani a tevékenységét, ehelyett az alkotás szabadságával jegyzi el magát. Egyetlen céljuk, hogy megtalálják a történetükhöz legjobban illő kifejezési módot, amelyhez a jazzből, az avantgárdból és a soulból merítenek ihletet.

A három „madár” mindegyike Szlovéniából repült ki Európa és az USA neves oktatási intézményeibe és fesztiváljaira. Az együttest 2020-ban alapították, amikor Tibor csatlakozott Patricija és Tilen 2018 óta aktív duójához. Két évvel később Gently sailing címmel megjelentették első albumukat. Ugyanebben az évben a Footprints projekt szlovén művészeivé választották őket, amelynek keretében idén európai turnén bontogathatják tovább a szárnyaikat.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Varga Bendegúz együttesének második lemeze, a Tom-Tom Records gondozásában megjelent Chasing Your Dreams a korábbi Goldmund című album folytatása, talán még kiforrottabb hangzásvilággal és még egyértelműbb elköteleződéssel a kísérletező kortárs jazz felé.

A Piastrella Trio műsorát túlnyomórészt a fúziós, modern jazz zenei világa határozza meg, a fiatal zenészek inspirációs forrásai között olyan nagyszerű zeneszerzők szerepelnek, mint Chick Corea, Keith Jarrett vagy Jesus Molina.

Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!