logo
HU EN

Program


Bognár Szilvia Sextet, vendég: Afrodité Elizavet Radisz
2

Bognár Szilvia Sextet, vendég: Afrodité Elizavet Radisz

A csapat repertoárjában a magyar népdalok mellett, magyar cigány, bolgár, görög, szefárd dalok feldolgozásai is szerepelnek. Az akusztikus hangzást és a hagyományos előadásmód természetességét megőrizve, biztonsággal eveznek az eltérő zenei stílusok és a hagyományos dallamok bábelien sokszínű folyamán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 29. péntek, 20:00

Bognár Szilvia Sextet, vendég: Afrodité Elizavet Radisz

Közreműködik:
Bognár Szilvia - ének
Bede Péter - szaxofon, klarinét
Csókás Zsolt - gitár
Kovács Zoltán - nagybőgő
Szalai Péter - kalimba, ütőhangszerek
Gyulai Csaba - gadulka, ütőhangszerek
Vendég:
Afrodité Elizavet Radisz - ének

A Bognár Szilvia Sextet zeneiségében három zenei világ találkozik, fonódik egymásba. A hazai jazz- és világzenei színtér kiváló előadói egyéni stílusaikat is kidomborítva ötvözik harmonikus egésszé a különböző nemzetiségű népdalokat a jazz és az indiai klasszikus zene jellegzetes motívumaival, hangulataival. A csapat repertoárjában a magyar népdalok mellett ugyanis magyar cigány, bolgár, görög, szefárd dalok feldolgozásai is szerepelnek. Az akusztikus hangzást és a hagyományos előadásmód természetességét megőrizve, biztonsággal eveznek az eltérő zenei stílusok és a hagyományos dallamok bábelien sokszínű folyamán. Ezen a koncerten Afrodité Elizavet Radisz, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, Bognár Szilvia tanítványa csatlakozik a csapathoz néhány dal erejéig.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az Alto for Two kvintettet két női altszaxofonos, Kika Sprangers és Irene Reig vezeti. Zeneiségük a jazz hagyományában gyökerezik, ám határozott művészi víziójuk eltérő utakat jelöl ki számukra.

A Jü 2012-ben alakult Budapesten. A trió tagjai a hazai zenei élet sokat foglalkoztatott zenészei, olyan együttesekből érkeztek, mint a Qualitons, a Zuboly, az Erik Sumo Band, a Dresch Quartet vagy a Grencsó Kollektíva.

Az idén hatéves zenekar máris hosszú utat járt be, a rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztiválfellépések alkalmával megfordultak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovákiában is, ősszel pedig sor kerül első koreai fellépésükre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!