logo
HU EN

Program


Cafuné: Inspiraçao – lemezbemutató

Cafuné: Inspiraçao – lemezbemutató

A Cafuné ezen az estén második, Inspiração című albumát mutatja be, amelyen nemzetközi viszonylatban is ritkán hallható brazil muzsika szólal meg, pezsgést, eleganciát, virtuozitást, szabadságot, melankóliát és vidámságot egyesítve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 13. péntek, 20:00

Cafuné: Inspiração
lemezbemutató

Közreműködik:
Pataki Anna - ének, hegedű
Stummer Márton - gitár
Orbán György - nagybőgő
Cseh Balázs - ütőhangszerek
Richter Ambrus - dob
Pataki Eszter - vokál
Pataki Zsófia - vokál

A latin-amerikai boldogságot és édes melankóliát zenébe foglaló Cafuné együttes repertoárját a tradicionális dél-amerikai gitárzene különleges darabjai alkotják. A lüktető samba és a lágy bossa nova világa a hatvanas évek jazzklubjainak világát idézi meg. A zenekar akusztikus hangzásában a Dilermando Reis, Augusto Garoto, Baden Powell és Luiz Bonfa által is képviselt hagyományt kívánja folytatni. A hatást Pataki Anna énekhangja fokozza, aki ritka természetességgel interpretálja e stílust portugál és spanyol nyelven. A Cafuné ezen az estén második, Inspiração című albumát mutatja be, amelyen nemzetközi viszonylatban is ritkán hallható brazil muzsika szólal meg, pezsgést, eleganciát, virtuozitást, szabadságot, melankóliát és vidámságot egyesítve.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az Alto for Two kvintettet két női altszaxofonos, Kika Sprangers és Irene Reig vezeti. Zeneiségük a jazz hagyományában gyökerezik, ám határozott művészi víziójuk eltérő utakat jelöl ki számukra.

MAO muzsikusai tanulmányozzák és belsővé teszik az aktuális lemezanyag egészét, a zenei szerkezeteket és a hangszereléseket az előadások alkalmával érintetlenül hagyva. Minthogy a jazz nyelvezetének alapvető összetevői az improvizáció és a szólisztikus önkifejezés, a muzsikusok természetesen rögtönzött szólókat adnak elő a koncerteken.

Az Under the Surface egyedi improvizációs nyelve a jazz, az elektronikus zene és tradicionális zenék különös keverékével hatol a felszín alá.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!