logo
HU EN

Program


Catalan Jazz on Tour | Martín Leiton Quartet (CAT)

Catalan Jazz on Tour | Martín Leiton Quartet (CAT)

A Martín Leiton Quartet sodró lendületű zenéjének minden egyes hangjából a jazz és a latin-amerikai népzene történetének rejtett epizódjai tárulnak fel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 20:00

A zenekar megalapítása óta intenzíven turnézik, és tavaly már ötödik, Caravana című albumukat jelentették meg. A lemez főhajtásként is értelmezhető Thelonious Monk, Wayne Shorter és Duke Ellington előtt, ám a jazzóriások vitathatatlan hatásához a latin-amerikai zene íze, illetve a gnawa és a tuareg tradíciók ritmus- és dallamvilága társul, ami még markánsabbá teszi a Martín Leiton Quartet arcélét. A barcelonai jazzszíntér tagjaiból alakult együttes vezetője, Martín Leiton multiinstrumentalista és zeneszerző különböző stílusokban szerzett jártasságot a latin-amerikai népzenétől a modern jazzig, az amerikai feketék zenéjétől a flamencóig. Rögtön karrierje kezdetén olyanokkal játszhatott együtt, mint Jeff Ballard, Kenny Werner, Jorge Drexler vagy Lucía Fumero.

Közreműködik:

Martín Leiton - nagybőgő
Santi de la Rubia - szaxofon
Toni Saigi - zongora
Andreu Pitarch - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

A 2020 tavaszán megalakult trióban Baló Sámuel, Miskolczi Márk és Richter Ambrus tehetsége adódik össze. Együttesük a hagyomány és innováció közti egyensúly fenntartására törekszik, a hangsúlyt pedig a szabad művészi kifejezésre és a spontaneitásra helyezik, így dinamikus koncertjeiken nagy szerepet kap az improvizáció és a zenei párbeszéd, ami általában a felfedezés élményét tartogatja mind saját maguk, mind a közönség számára.

Az Alpha Trianguli osztrák kvartett az univerzum szépségétől és lenyűgöző nagyságától inspirálva veti bele magát a hangzások végtelenjébe.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!