logo
HU EN

Program


Chelsea Carmichael (UK)

Chelsea Carmichael (UK)

A szaxofonos saját zenekara, a Chelsea Carmichael Ensemble mellett olyan izgalmas formációkban is hallható, mint Theon Cross együttese, a Neue Grafik Ensemble, és az Outlook Orchestra szuperprodukciója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 12. szerda, 20:00

Chelsea Carmichael (UK)

Közreműködik:
Chelsea Carmichael - szaxofon
Nikos Ziarkas - gitár
Mutale Chashi - nagybőgő
Oliver Sarkar-Samuels - dob

A 60-as évek óta legnagyobb reneszánszát élő fekete brit jazz új csillaga Chelsea Carmichael, a jamaikai származású szaxofonos, aki hipnotikus játékával  és elmélyült improvizációival a legnagyobb koncerthelyszínek és fesztiválok közönségét varázsolja el. Carmichaelt a londoni jazzszíntér látnoki erejű zenészegyénisége, Shabaka Hutchings (Sons of Kemet, The Comet is Coming, Shabaka & The Ancestors) fedezte fel 2019-ben, és rögtön le is szerződtette lemezkiadója, a Native Rebel Records művészei közé. 2021-ben itt jelent meg Chelsea bemutatkozó lemeze (The River Doesn’t Like Strangers), amelyen a post-bop és a modális jazz mellett a trinidadi calypso és a jamaikai reggae hatásait is megtaláljuk. A szaxofonos saját zenekara, a Chelsea Carmichael Ensemble mellett olyan izgalmas formációkban is hallható, mint Theon Cross együttese, a Neue Grafik Ensemble, és az Outlook Orchestra szuperprodukciója.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Varga Bendegúz együttesének második lemeze, a Tom-Tom Records gondozásában megjelent Chasing Your Dreams a korábbi Goldmund című album folytatása, talán még kiforrottabb hangzásvilággal és még egyértelműbb elköteleződéssel a kísérletező kortárs jazz felé.

Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve.

A Piastrella Trio műsorát túlnyomórészt a fúziós, modern jazz zenei világa határozza meg, a fiatal zenészek inspirációs forrásai között olyan nagyszerű zeneszerzők szerepelnek, mint Chick Corea, Keith Jarrett vagy Jesus Molina.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!