logo
HU EN

Program


Chris Devil Trio
2

Chris Devil Trio

A hármasfogat lendületét a szerteágazó zenei ízléssel bíró tagok összeadódó energiája adja. A tíz éve, elsőéves jazz-tanszakos hallgatókból alakult, harmóniahangszer nélküli formáció ugyanakkor három kreatív elme műhelye is, hiszen saját szerzeményeikkel mindhárman hozzájárulnak a zenekar hangzásvilágához.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 28. szerda, 20:00

Chris Devil Trio

Közreműködik:
Ördög Krisztián - fúvós hangszerek
Paczári Viktor - basszusgitár, effektek
Serei Dániel - dob, ütőhangszerek

Először a Göncöl szekéren gurult be az Opus színpadára az Ördög Krisztián szaxofonos vezette trió, hiszen a Big Dipper című, debütáló lemezanyagot hozta magával két éve. Az albumon a címadó dal balkáni ritmusa mellett a szabadzene eszközei, swing lüktetés, post-bop frazírozás és heavy metál groove-ok is feltűntek, ahogy lírai ballada is helyet kapott. A hármasfogat lendületét a szerteágazó zenei ízléssel bíró tagok összeadódó energiája adja. A zenekarvezető Ördög Krisztián a jazzszaxofonozás tradíciója mellett érdeklődéssel fordul a különböző népzenék felé, Paczári Viktor basszusgitáros a rock és a heavy metál energiáját keresi, míg Serei Dániel a technikás jazzdobolás mellett a szabadzene területén is időről-időre megnyilvánul. A tíz éve, elsőéves jazz-tanszakos hallgatókból alakult, harmóniahangszer nélküli formáció ugyanakkor három kreatív elme műhelye is, hiszen saját szerzeményeikkel mindhárman hozzájárulnak a zenekar hangzásvilágához.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Ajánlatunk


A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!